Si influencer, lastnik portala ali spletne strani in imaš sledilce oz. stranke, ki jih zanimajo prehranska dopolnila in kozmetika?

Ali želiš svojim sledilcem ponuditi dodatne bonuse v obliki popustov na nakupe najbolj znanih svetovnih znamk prehranskih dopolnil in še sam od tega nekaj zaslužiti?

 

Potem pa si na pravem mestu!

V spletni trgovini Extenlab.si smo ustvarili affiliate program, preko katerega tebi in tvojim strankam ponujamo številne ugodnosti:

  • po meri narejen kupon s popustom za tvoje sledilce
  • 10% od vsakega nakupa tvoje stranke gre tebi (kasneje se procenti v primeru uspešnega sodelovanja lahko povišajo)
  • procente boš dobil/a tudi pri naslednjih nakupih tvojih strank

 

Kako to torej deluje?

Dobil/a boš affiliate povezavo, ki jo posreduješ tvojim sledilcem. Ko pridejo na našo stran preko tvoje povezave, se jim v brskalnik namesti piškotek. Nekatere stranke se odločijo za nakup šele po nekem času, mi jih pa s pomočjo piškotka  lahko s tabo povežemo še naslednjih 30 dni. Ob vsakem novem obisku se piškotek podaljša za dodatnih 30 dni, tako da boš prejel/a provizijo tudi pri naslednjem nakupu tvoje stranke!

 

Zveni zanimivo, kajne?

V kolikor te je ponudba navdušila, vpiši svoje podatke v obrazec na desni strani. Tvojo prijavo bomo čimprej pregledali in stopili s tabo v kontakt. 

 

V kolikor si že član našega affiliate programa, skoči na gumb PRIJAVA nižje Nasmeh .

 

PRIJAVA V AFFILIATE PORTAL

Registrirajte se kot partner

Uporabniško ime

Email

Ali imate možnost izdajanja računov (s.p., d.o.o., ipd.)?
Geslo

Kako nas boste promovirali (spletna stran, facebook, instagram..)?

Vaš partnerski račun bomo morali prvo odobriti, preden boste lahko začeli služiti. Ko bo račun odobren, boste prejeli email.